iletisim bilgileri

Her türlü sorunuz için bana celik_fecir@yahoo.com adresinden ulaşabilirsiniz. evcimenkedicik

28 Temmuz 2011

Süt Şişesine Kardeş Geldi...


Sonunda vakit bulup süt şişesine kardeş getirebildim ve bu sabah itibariyle sahibine verdim. Ama ne yalan söyleyim bunu öncekinden daha çok sevdim. Darısı kendi süt şişelerimin başına :)))








25 Temmuz 2011

31 yaş ve kedili tepsi...

31 yaşım da son bir saat itibariyle geride kalmak üzere... Pastamı kestim ve mumlarımı üflerken, mutlu sağlıklı huzurlu bir hayat diledim. Son bir yılı buruk bir şekilde arkamda bırakırken kedili tepsimi de sizinle paylaşmayı ihmal etmeyim dedim:))

Bu arada, şu sıralar harıl harıl kedi motifi çalışıyorum. Nedenini sonra açıklayacağım ama :)) sürpriz...
Herkese iyi uykular, tatlı rüyalar...


07 Temmuz 2011

Süt Şişesinden Su Şişesine


Bu AOÇ şişelerini iş yerinden arkadaşlar getirdi "bizim için boyar mısın" diye. Ben de kapıp getirdim eve hemen. Birini boyadım. Diğerine ne yapacağımı bilemediğimden elimde sürünüyor şu an. Ama muhakkak kırmızı olacak o kesin. Zira süt şişesi kapağı kırmızı olduğundan uyumlu olsun istiyorum. Kapaklar da boyanır elbet ama pek de kullanışlı olmazdı. Böyle de güzel oldu zaten :)


Bunlar da aslanağızlarım. Tam fotoları çekerken komşum getirdi. Daha önce boyadığım cam kavanoz vazomu da böylece kullanmış oldum ...



04 Temmuz 2011

Mutfağa Karatahta Pano Yaptım

Mutfağa karatahta pano boyadım. (Hoş benimki yeşil tahta ama olsun :)) Minik tahta harfler bulabilsem "fecirin mutfağı" yazacaktım ama Ankara kazan ben kepçe harf aradıktan sonra hevesimden vazgeçip sade bir pano yaptım.
Ben internetten "creall" marka karatahta boyası alıp kullandım ama okuduklarma göre herhangi bir sentetik mat boya da olurmuş. Benim kullandığım orjinal karatahta boyasıydı ama su bazlıydı. Tahtayı ıslak bezle silsem boyası çıkmaz mı diye dertlendim biraz. Nitekim de nemli bez kullanınca hafifçe bir rengi çıkıyo. O yüzden ilkokul tahtalarındaki gibi sünger bir silgi edinmek gerek sanırım. Sentetik boya kullanırsanız bu sorun da kalkar tabi ortadan ama ben güvenemedim olur olmaz diye. Tercih sizin.
Not: Creall'in mıknatıslı boyaları da var. Boyadıktan sonra üzerine mıknatıs yapıştırabiliyorsunuz. Çocuk odalarına, mutfağa falan bir şeyler yapılabilir. Aklınızın köşesinde belki bir minik lamba yakar diye ileteyim dedim... Herkese iyi haftalar...