iletisim bilgileri

Her türlü sorunuz için bana celik_fecir@yahoo.com adresinden ulaşabilirsiniz. evcimenkedicik

29 Nisan 2012

Boyama Havlu Sepeti

Bilgisayarı karıştırırken farkettim ki bir sürü fotoğraflanmış ama bloga eklenmemiş çalışma sıra bekliyormuş. Bir kenarda unutmuşum hepsini. Fırsatı gelmişken ekleyim bari birini dedim. Bu sepeti aslında kendime yapmıştım banyomun desenine uygun şekilde, hatta içine uygun desenli havlu bile aldım ama sonra yılbaşında hediye ettim bir arkadaşıma :)

Yapılışı çok kolaydı. Önce sprey boya ile beyaza boyadım. Geminin üstkısmına azıcık bir mavi sürdüm parmağımla. Alt kısımlara silikonla deniz kabukları yapıtştırdım. İşte o kadar....

Bu arada güzel yorumlarınızı okuyorum ama vakit olmuyor cevaplamaya kimse darılmasın. Bunu da belirteyim hemen :))) 


04 Nisan 2012

Seramik Kedi

Yine uzun zaman oldu bloga bir şeyler koymayalı. Zira bir şeyler yapmadım bu arada. Elimde bir keçe kuşlar var o da iki aydır elimde sürünüyor. Bari daha önce yaptıklarımdan bir şeyler koyayım dedim. Seramik boyama kursuna gittiğim iki haftacık içinde bir bu kediyi bir de anneme giden bir vazoyu yapmıştım. Onu da bir gün unutmaz da fotoğraflarsam ekleyeceğim inşallah. Bu üç boyutlu seramik boyasıyla yapıldı. Önce stencil şablonuyla deseni çizdim, sonra boyadım, en son da fırınlandı.