iletisim bilgileri

Her türlü sorunuz için bana celik_fecir@yahoo.com adresinden ulaşabilirsiniz. evcimenkedicik

05 Mart 2011

Yeni adres ve bir rica...

Bu yazıyı kaç kişi okuyacak bilmiyorum ama ben yine de yazıcam. Blogumu wordpresse taşıdım ama sayfam hata veriyor ve yazı yollayamıyorum. Üstelik yollasam bile yeni adresimi kimse bilmiyor kimse okumaz diye düşünüyordum.. Ama okuma sayfamdan kim ne yazmış diye kısa kısa okumaya çalışırken bir yazıda "google reader"den okunmaya devam edildiğimi öğrendim. Bir de girip bakınca bugün 25 kişinin bloguma ulaştığını gördüm. Demek ki insanlar öyle böyle, DNS'ydi, ktunneldi, google reader'dı takip ediyolar hala dedim. ben de burdan bir süre daha yazmaya devam etmeye karar verdim. Ama o da olmadı, yazı çıkıyor ama resim yükleyemiyorum. Üstelik de elimde bir sürü yeni yapılmış obje var sipariş var. Şimdi göndermeyim de ne zaman göndereyim di mi? Ama bu musibet bin nasihattan iyi oldu bana , bir domain almaya karar verdim ben de sonunda. Şimdilik böyle idare edin. Yakında inşallah "fecirinatolyesi.com" la geliyorum :)


Buarada yazımı okuyanlar mümkünse yorum bırakabilrseniz sevinirim. Ya da bana mail atarsanız iyi olur. Zira ben ktunnel'den giriyorum ve yorumları anasayfada göremiyorum, hesabıma girip tek tek kontrol etmem gerek. En azından kimler hala beni okuyor merak ediyorum doğrusu. Yardımcı olursanız sevinirim.

5 yorum:

  1. ben şimdilik okuyorum
    ama yarın ne olur bilemiyorum

    YanıtlaSil
  2. canm bende okuyorum ama çoğu kişiye ulaşamıyorum bakalım bizimki ne olacak???

    YanıtlaSil
  3. Bende baştan beri sorun yok. Ama dns ayarlarını yapmayanlar benim blogumu göremiyorlar onu biliyorum. Sen de DNS ayarlarını değiştir. Bir süre böyle idare edeceğiz artık. Wordpress'e ben de taşıdım ama yayın yapmayı düşünmüyorum:( Dns ayarlarını Facebook'ta Bloguma Dokunma grubu sık sık güncelliyor.

    YanıtlaSil
  4. Ben yurt disinda oldugum icin, ben de sorun yok fakat Türkiyeden arkadaslarim olmayincada blogun tadi yok:( Okunuyor yazdiklarin lütfen vazgecme ve yeni siten simdiden hayirli olsun:)

    YanıtlaSil
  5. Iyi bir baslangic

    YanıtlaSil