iletisim bilgileri

Her türlü sorunuz için bana celik_fecir@yahoo.com adresinden ulaşabilirsiniz. evcimenkedicik

04 Şubat 2011

Kitap Ayraçları - 2

Çeşit çeşit fikirler uçuşuyor bugünlerde aklımda. Fikir üretme hızıma, proje üretme hızım ne yazık ki yetişemiyor. İşten eve gelir gelmez kendimi odaya kapayıp bir şeyler yapıyorum. Bir nevi terapi sanki...İşte bunlar da bu sürecin son ürünleri, son kitap ayraçlarım. İnternetten parasız kullanım için hazırlanmış bilgisayar duvarkağıtlarından beğendiklerimi indirdim. En basitinden paintte üzerlerinde biraz oynama yaptım. Photoshop falan tarzı programlara girmiyorum bile. Bazılarında resmin sadece bir kısmını kullandım. Daha sonra boyutlu altın ve gümüş boyalarla yer yer renklendirdim. Ve evde ne bulduysam kurdele, ip, püskül ekledim. Sonuçta bu ikisi çıktı.


Bu ise biraz daha zahmetli oldu. Önce kartondan şekilli bir fon kestim ve ahşap boyalarıyla boyadım. Üzerlerine internetten indirip kartona çıktı aldığım resimleri yapıştırdım. REsimlerin kenarını boyutlu simle kontürledim. Daha sonra sedef çiçek pulları yapıştırdım. Son olarak sağlamlansın diye vernikledim. Benim hoşuma gitti.

satıldı

Bunlar da ilk keçe çalışmam. Gerçi çiçekler keçe değil, evdeki eski takı keselerinden keserek elde ettim, kadife kumaştan ama olsun keçenin üzerinde iyi durdu. Devamı yakında efenim... Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır :)







1 yorum:

  1. Hi there this is kinda of off topic but I was wondering if blogs
    use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML.
    I'm starting a blog soon but have no coding knowledge so I wanted to get guidance from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!

    my page - http://www.yazlikvillam.com

    YanıtlaSil