iletisim bilgileri

Her türlü sorunuz için bana celik_fecir@yahoo.com adresinden ulaşabilirsiniz. evcimenkedicik

10 Şubat 2011

Salça Kutusundan Kalemlik

Bu aralar herşeye ne yapabilirim gözüyle bakmaya başladım. Sokakta yürürken 1 liralıkcılara girip girip ne var ne yok bakıyorum. Takılar tokalar kitap sayfaları bile başka başka amaçlara hizmet ediyor elimde. Aslında ne zamandır konserve kutusundan saksı yapasım vardı. Ama elimdeki salça kutusu henüz daha yeni olduğundan beklemeye sabrım yetmedi. Sağa sola sordum ben de. İşte bu ilki annemden. Ama küçük boy olduğundan saksıya olmadı, ben de kalemlik yaptım. Maksat bi şeyler boyamak değil mi...Önce beyazla boyadım sonra peçete yapıştırdım, daha sonra sedef boncuk boyayla kontürledim. En son sprey vernikle vernikledim. Bildik tanıdık ama şirin bir çalışma oldu. Sırada büyük salça kutusu bekliyor...

2 yorum:

  1. İnanır mısınız, ben de ahşap boyamaya başladığımdan beri, hobi bloglarını geze geze huyum değişti, bırakın dükkanları artık çöp kutularının yanından geçerken bile fikir yürütüyorum, atılmasa şöyle yapılabilirmiş diye. Eşim de dalga geçiyor artık, çöpe bişey atacağı zaman al bak sen kullanırsın bunu demeye başladı:)Bloğunuzu çok sevdim, başarılar dilerim:)

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için. ben de şimdi baktım sizin bloga. blogunuz yeni sanırım hayırlı ve bol izleyicili olsun :)))

    YanıtlaSil