iletisim bilgileri

Her türlü sorunuz için bana celik_fecir@yahoo.com adresinden ulaşabilirsiniz. evcimenkedicik

25 Nisan 2013

İpek Transfer İlaç Kutusu

 
Bu aralar bloga bir şeyler koyamadığım için birikmiş çalışmalara yükleniyorum habire. Allahtan bir sürü unutulmuş çalışma var elimde. Bu ilaç kutusunu da unutmuşum. Halbuki çok da severek yapmıştım ama bizim kız erkenden gelmeye karar verince bir daha uzuuun bir süre bilgisayara elimi süremedim. Bu da öylece kaldı kenarda.
Kutuda "ipek transfer" kullandım. Bilmeyenler için belirteyim, adı "transfer" ama kendisi aslında stensil şablonu. Stensil yaparken zorlanan, orasını burasını illa taşıran benim gibi sabırsızlara kesinlikle tavsiye ederim.  Uygulaması çok kolay ve sıfır hata.
Kutunun içine de desenli kağıt yapıştırdım. Gerçi ilaçları koyunca pek de görünmediler ama olsun. Detaylı fotoğrafları aşağıda...Bakın bakalım beğenecek misiniz?
 
Not: Ahşap boyamada kullanılan malzeme ve teknikleri hem kendim için hem de ilgilenenler için sınıfladım. İnşallah yakında bir ara vaktim olunca bir yazımda da sadece bunları anlatacağım.
 
 








2 yorum:

  1. çok güzel olmuş. Şu 'ipek transfer'i ilk defa duydum. Nasıl uygulanıyor merak etti.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim. Uygulaması çok kolay. Aslıdna bildiğiniz stensil işlemi. Yapacağınız yere şablonu jeletininden çıkartıp koyuyorsunuz zaten kendiliğinden hafifçe yapışıyor. Çok ince dokulu olduğu için taşma da yapmıyor. O kadar...

    YanıtlaSil